PROČITAJTE JOŠ
"> Be Joy Be You - Uslovi kupovine
15 49.0138 8.38624 https://www.bejoybeyou.rs arrow 0 arrow 1 1 Vaša E-poruka je poslata! Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovo. NOVO VRUĆE SALE cookie-true 600

Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Posetom ili kupovinom na našoj online prodavnici prihvataš Uslove kupovine koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo te da ih pažljivo pročitaš i upoznaš se sa pravilima koja primenjujemo.

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetiš našu online prodavnicu ili nam pošalješ email poruku, komuniciraš sa nama elektronskim putem. Naša komunikacija prema tebi će biti putem elektronske pošte (email) ili putem obaveštenja koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime BeJoY online prodavnice obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni online prodavnice (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Naručivanje proizvoda

Sve proizvode koji se nalaze u našoj online prodavnici možeš naručiti jednostavno prateći sledeće korake:

  • Kreiraj nalog
  • Pronađi proizvod koji želiš da kupiš
  • Dodaj proizvod u korpu
  • Klikni na dugme Naruči
  • Raduj se svojim novim tetovažama!

Plaćanje i dostava

Sve porudžbine se plaćaju pouzećem. PDV je uračunat u cenu, ali troškovi dostave nisu.

Sve naše porudžbine šaljemo kurirskom službom City Express. Ovde možeš saznati više o cenama dostave: www.cityexpress.rs

KUPI MI

Predpregled E-pošte

Dragi, da li bi hteo da mi kupiš ovaj lepi poklon? :)

KUPI

Opcije dizajna

E-mail Settings

X